KIRIKKALE BELEDİYESİNDEN OKULLARDA DETAYLI DEZENFEKTE

Kırıkkale Belediyesinden Okullarda Detaylı Dezenfekte

Kırıkkale Belediyesi toplum sağlığını korumak için temizlik ve dezenfeksiyon geleneğini sürdürüyor. Ara tatil ile beraber ekipler şehir genelindeki tüm okullarda dezenfekte çalışmalarına başladı.

Koordineli Şekilde
Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Sağlığı Birimlerince şehir genelindeki okullarda dezenfekte çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Kırıkkale Belediyesi tarafından koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında şehir genelindeki tüm okulların dezenfekte edilmesi hedefleniyor.

Tüm Alanlarda

Öğrencilerin daha sağlıklı koşullarda eğitimlerini sürdürmeleri için dezenfekte çalışması ilk, orta ve lise dengi okulları da kapsıyor. Ekipler, öğrencilerin toplu olarak kullandığı sınıflar, okul koridoru, yemekhane, konferans salonu, tuvaletler ve diğer kullanım alanlarını dezenfekte ediyor. 

Hijyeni Önemsiyoruz

Çocuklarda sağlığın ve eğitimdeki başarının önemli belirleyicilerinden olan hijyeni çok önemsediklerini ifade eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin daha temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim almalarına olanak sağlamak için düzenli olarak okullarda sürdürdüğümüz dezenfekte çalışmalarına ara tatilde de devam ediyoruz. Kırıkkale Belediyesi olarak eğitime desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

 



Tarih: 16.11.2023 - Bu Haber 321 kişi tarafından okundu.