SANAYİ SİTESİ PROTOKOLÜ İMZALANDI


Sanayi esnafının merakla beklediği Yeni Sanayi Sitesi Protokolü imzalandı. TOKİ tarafından çevre yolu üstüne yapılacak olan “Yeni Sanayi Sitesi” protokolünün imzalandığını Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı duyurdu.  

Şehir içerisine sıkışıp kalan sanayi sitesinin taşınması için bir süredir arayışlar içinde bulunan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı,  Mayıs Belediye Meclisinden Sanayi Sitesinin taşınması hususuna Belediye Meclisinden yetki almıştı. TOKİ ile yürütülen görüşmelerin meyve vermesinin ardından Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Kırıkkale Oto Sanatkarları ve Demirciler Odası Başkanı arasında üçlü protokol imzaladı. Çevre yolu üzerinde Belediyemizin arsanın bulunduğu yere TOKİ tarafından inşa edilecek olan Sanayi Sitesi gerekleri karşılayan Modern bir yapıya sahip olacak. 

Küçük Sanayi Sitesinin dönüşümü konusunda Ankara’da yoğun görüşmeleri başarı ile tamamlayan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Yeni Sanayi Sitesi Projesinin İhale ve İnşaat yapım süreçleri TOKİ tarafından yürütüleceğini söyledi.  Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı Kırıkkale için en önemli projelerden birini daha hayata geçtiğini belirterek “TOKİ, çevre yolunun bulunduğu yerde Sanayi Sitesi yapacak bizim sanayi sitesinde şuanda faaliyet gösteren esnaflarımıza oldukça cazip taksitler ile satışını yapacak. Burada sektörün içinde olan, bu işi yapanlar buradan yer alabilecekler. Dışarıdan başka kimse giremeyecek. Şehrimiz için önemli adımdı attık.” İfadelerini kullandı




Tarih: 5.08.2021 - Bu Haber 3139 kişi tarafından okundu.