BELEDİYEMİZ TARAFINDAN MUHABBET SOFRASI ORUÇ AÇMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Belediyemiz tarafından Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yılı ve muharrem ayı dolayısıyla muhabbet sofrası oruç açma programı düzenlendi.

 

Belediyemiz ve Valilik tarafından Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yılı ve muharrem ayı muhabbet sofrası oruç açma programı düzenlendi. Hasandede köyü meydanında gerçekleştirilen programda, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı ve Vali Yunus Sezer vatandaşların muharrem ayını tebrik etti. Kur'an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi.

 

 Kerbela'da şehit edilen Hazreti Hüseyin ve yakınları için de mersiye okundu. Programa Vali Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Mühimmat Albay Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İL Başkanı Mustafa Kaplan, ilçe kaymakamları, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

 

Düzenlenen programda Mustafa Kemal Demirhan, Muhtar  Deniz Satılmış  konuşma yaptı. Alevi dedesi Mustafa Kemal Demirhan, "İslam'ın ilk yıllarında sevgili peygamberimiz Hazreti Muhammed (s.a.v) Mustafa'nın çok önem verdiği oruçtur” diye konuştu



Tarih: 13.08.2021 - Bu Haber 966 kişi tarafından okundu.