BAŞKAN SAYGILI BELEDİYE PERSONELİ İLE ŞAFAK VAKTİ FİLMİNİ İZLEDİ


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gösterime giren “Şafak Vakti Filmi”nin gösterimini Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Belediye personeli ailesi ile birlikte izlediler. 

O KAHRAMANLIK GECESİNİ HATIRLADIK

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Belediyemiz Personeli ve aileleri ile birlikte 15 Temmuz hain kalkışmayı anlatan “Şafak Vakti” filminin özel gösterimini birlikte izledi. İstanbul Çengelköy ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde hain saldırıların yaşandığı geceyi konu alan “Şafak Vakti” filmi  Belediyemiz  personeli ve aileleri tarafından da büyük ilgi gördü. 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak için hain darbe girişimi sırasında tüm unsurları ile meydanda olan Belediyemiz çalışanları ile birlikte filimi izlemeye geldiklerini söyleyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı “Milletin gücünün üstünde bir güç tanımıyorum" sözleriyle başlayan, kahramanlık destanının öyküsünün anlatıldığı “Şafak Vakti” filmini Belediyemiz personeli ve aileleriyle birlikte izledik. Bir kez daha hatırladık, milletimizle gurur duyduk. Emeği geçenleri tebrik ediyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum” ifadelerini kullandı. 


FİLMİN KONUSU 

Milletimizin büyük bir feraset, cesaret ve fedakarlıkla yazdığı 15 Temmuz destanını anlatan, 15/07 “Şafak Vakti” filimi 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı direnen insanların hikayesini konu ediyor. Pastane işleten Cevdet, siparişlerini yetiştirmeye çalışırken köprüde darbecilerle karşı karşıya kalır. Darbecilerin karşısında yer alan Cevdet'in yolu bu sırada işine yetişmeye çalışan güvenlik görevlisi Güray, köprüde küçük kızıyla sıkışıp kalan Mustafa ve diğer vatandaşlarla kesişir. Cevdet köprü üzerinde darbecilere karşı direnirken, oğlu Yusuf da Çengelköy'de mahalledekiler ve güvenlik görevlileriyle birlikte darbecilere karşı mücadele eder. Bu sırada doktor Aysel, darbeciler tarafından vurulan insanları kurtarmak için çabalar.




Tarih: 18.08.2021 - Bu Haber 735 kişi tarafından okundu.