BAŞKAN SAYGILI’DAN ÜÇ AYLAR VE REGAİP KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

Başkan Saygılı’dan Üç Aylar ve Regaip Kandili Kutlama Mesajı

Regaip Kandili nedeni ile bir kutlama mesajı yayınlayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı manevi hayatımızın ayrıcalıklı bir yeri ve önemi bulunan mübarek üç aylara bir kez daha kavuşmanın, yeniden ulaşmanın gönül huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yayınladığı mesajında “Manevi hayatımızda ayrıcalıklı bir yer ve önemi bulunan mübarek ‘Üç Aylar’a bir kez daha ulaşmanın gönül huzurunu yaşıyoruz. Hayatımızı yeniden gözden geçirmemize vesîle olacak, rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların habercisi olan Regaib Kandilinin Ülkemize ve tüm İslam Alemine birlik beraberlik ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

 

BU GECELERİ FIRSATA ÇEVİRELİM

  “Bu gece, yapılan duaların Yüce Mevla’ya sunulduğu ve onun rahmetinden af ve mağfiret dilenildiği, barış ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği umut, huzur ve adeta bir müjde gecesidir. Bu mübarek gün ve geceleri fırsat bilerek elimizi ve gönlümüzü herkese açmalı, kardeşlik hislerimizi güçlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi korumak için çaba harcamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Kırıkkale’li hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaib Kandili'ni ve Mübarek Üç Aylarını tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.



Tarih: 2.02.2022 - Bu Haber 572 kişi tarafından okundu.