YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI


Kırıkkale Belediyesi 2023 yılının ilk Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

2023 YILINDA DA YENİ YATIRIMLARA DEVAM EDECEĞİZ

Kırıkkale Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen yeni yılın ilk meclis toplantısında Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, gündem maddelerinin görüşülmesinden önce meclis üyelerinin yeni yılını kutlayarak “Yeni yılın tüm dünyaya sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum, geride kalan yılda Kırıkkale’mize değer katan hizmetleri arttırarak sürdüreceğiz. 2022 yılında ki yatırımlarımızı 2023 yılında da gerçekleştireceğiz inşallah” dedi. Önceki toplantıya ait karar özetlerinin ve komisyonlardan gelen raporların okunmasının ardından 5393 sayılı yasanın 25. Maddesi gereğince Denetim Komisyonuna gizli oyla üye seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Denetim Komisyonuna Engin Kaplan, Esma Ulupınar, Mustafa Karışmaz, Ahmet Varışlı, Selçuk Kızıltan meclis üyelerinin oyları ile seçildiler.

HURDAYA AYRILAN ARAÇLAR MKE’YE BEDELİ KARŞILIĞINDA VERİLDİ

Toplantı gündem maddeleri arasında Zabıta ve İtfaiye personellerinin fazla çalışma ücretleri ve sözleşmeli personelin ücretleri belirlendi. Ayrıca İmar Planında İbadet yeri olarak gözüken Yuva Mahallesinde bulunan 2047 ada 9 parsel Kırıkkale İl Müftülüğüne tahsisi Meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. Belediyemize ait hurdaya ayrılan ekonomik ömürlerini doldurmuş, hurdaya ayrılan dokuz adet iş makinesinin Makine Kimya Endüstri Kurumu Geri Dönüşüm İşletmesine bedeli mukabilinde verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

 



Tarih: 6.01.2023 - Bu Haber 424 kişi tarafından okundu.